Tips för att skapa oförglömliga sommarminnen

Tips för att skapa oförglömliga sommarminnen!

Sommaren innebär ofta fest, god mat och ledighet i överflöd. Du kanske är en av dom som under pandemiåren inte spenderat särskillt mycket tid med att skapa nya minnen? För många av oss har de senaste åren inneburit ett tråkigt vardagslunk, extra kilon runt magen och ett fokus kring hemmet – kanske ett skönt avbrott för många, men andra ser det som bortkastade år.

Nu när pandemin är slut vill vi tipsa dig hur du bäst skapar minnen som verkligen dina vänner, familj och respektive kommer minnas!

1. Trädgårdsfesten når nya höjder med en digital upplevelse. Oavsett om du anordnar en fest i trädgården, en park eller vid stranden kan en hyrd storbildsskärm vara en riktigt häftig upplevelse i sommarvärmen. Det finns ofta företag som hyr ut dessa till en rimlig peng utan krångel. Denna typ av företag har ofta en hel del andra reklam & digitala tavlor du kan hyra för att boosta ditt företags försäljning. Varför inte passa på att hyra en digital informationstavla trapphus för att annonsera kvartersfesten på?

2. Barnkalas! Finns det något skönare att anordna. Korvgrillning, bad i poolen eller badminton på gräsmattan. Varför inte avsluta kvällen genom att hyra en scen för karaoke eller kvarterets talangjakt? Oavsett om det rör sig om scener till konserter, en storbildsskärm för utomhusbio så är tekniken vägen framåt. Det finns ingen som kommer glömma dagen då du anordnade ett barnkalas med fullskalig scen, ljudteknik, rökmaskiner och bjöd in hela kvarterets barn på årets fest! Ljusteknik till scener eller arenor går att få till en rimlig slant i dagsläget, så varför inte göra det ordentligt och skapa ett minne som dina barn, deras vänner och föräldrar kommer komma ihåg i generationer?

3. Passa på när solen skiner! Att ständigt löpa runt på tomten för att hålla efter barnen tar tid från det som annars skulle kunna vara fina minnen, låt inte vardagen förstöra den tid du har!