Son till en barberare – min historia

Att växa upp som son till en barberare var en upplevelse i sig själv. Jag minns fortfarande de tidiga morgnarna när jag skulle följa med min far till hans barberarsalong och titta på honom arbeta med sina kunder. Sortera flaskor, städa, köpa in mer återfuktande balsam. Ah… minnen.

Jag blev alltid fascinerad av det sätt som min far behandlade sina kunder, med en omsorg och uppmärksamhet som gick utöver det vanliga. Han tog sig tid att lyssna på deras historier och förstå deras behov, och han gjorde alltid sitt bästa för att ge dem en look som de skulle vara stolta över.

Efter att ha studerat på college och arbetat i några år i en annan bransch, insåg jag att min sanna passion låg i frisöryrket, precis som min far. Så jag bestämde mig för att ta över familjeföretaget och fortsätta min fars arv som barberare.

Det var inte lätt att ta över företaget, men jag var fast besluten att göra det på mitt eget sätt och göra min far stolt. Jag införde några moderna tekniker och trender i vår barberarsalong, samtidigt som jag bevarade de traditionella metoder som min far hade lärt mig.

Jag var också angelägen om att ta hand om våra kunder och deras värmeskydd hår precis som min far gjorde. För mig handlar barbering inte bara om att klippa hår eller raka skägg, det handlar om att skapa en atmosfär av gemenskap och vänskap. Jag ville att våra kunder skulle känna sig som en del av vår familj och jag tror att jag har lyckats med det.

Att driva vår familjefirma har varit en stor utmaning, men det har också varit en otrolig resa. Jag är stolt över att fortsätta min fars arv som barberare, hans favorism av sulfatfritt schampo, och jag ser fram emot att skapa nya minnen och erfarenheter med våra kunder i framtiden. Tack, tack, tack för att ni läser om min och pappas historia, det uppskattas 🙂